luni, 3 mai 2010

Asociaţiile de proprietari, în epoca internetului

Asociaţiile de proprietari sunt invizibile în mediul virtual
Pixul, mai bun ca mouse-ul!

Cu excepţia asociaţiilor administrate de Termo-Service şi a Asociaţiei de Proprietari Scala, nu mai există nici o altă asociaţie care să le ofere doritorilor posibilitatea de a fi la curent cu deciziile sau noutăţile din interiorul respectivei comunităţii printr-un singur click.

O deficienţă des întâlnit în cadrul asociaţiilor de proprietari o reprezintă comunicarea dintre conducerea executivă şi membrii asociaţiei. Nu de puţine ori ieşenii au reclamat faptul că preşedintele asociaţiei sau administratorul iau decizii singuri, fără a se mai obosi să solicite părerile celor din condominiu. Sub acest aspect, convocarea unei adunării generale, în care să fie luate decizii în folosul asociaţiei, depinde strict de bunăvoinţa preşedintelui. [...]

Întreţinere plătită prin internet

Îmbunătăţirea comunicării prin internet. Este unul dintre obiectivele urmărite permament de reprezentanţii SC Termo-Service, societate care oferă clienţilor posibilitatea de a vizualiza online listele la întreţinere. Şi nu numai atât. „Un administrator profesionist trebuie să le ofere clienţilor o sursă de informare rapidă şi corectă. Este ceea ce am realizat prin intermediul site-ului nostru, www.termoservice-iasi.ro. Însă ne dorim ca pagina web să devină o platformă interactivă. Să fie frecventată pentru solicitări sau nelămuriri, astfel încât să se constituie într-un factor care să ducă la un confort sporit pentru clienţii noştri“, ne-a declarat Tudor Tudose, directorul societăţii. Acesta a mai precizat că prin intermediul paginii web va încerca să stimuleze competiţia între asociaţii. „Spre exemplu, un concurs de fotografii pe site, care să reflecte modul în care locatarii au amenajat grădinile. Cred că mulţi ar aprecia acest lucru şi poate că vor imita exemplul altora“, a mai spus dl Tudose.

Totuşi, marea inovaţie a celor de la Termo-Service ar putea-o constitui implementarea unor modalităţi de plată electronice. „Dorim să extindem serviciul în sensul de a introduce plata prin mijloace electronice, prin internet sau POS. Astfel am veni în sprijinul celor ne-au solicitat acest lucru, cărora timpul nu le permite să treacă pe la casieriile Termo-Service“, a spus dl Tudose. (Tudor Damaschin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu