vineri, 15 ianuarie 2010

Vreau ca preşedintele PSD să fie urât

Nu urât de popor, că asta am mai avut, să nu fie prea estetic, vreau să zic. De ce? Năstase e bărbat înalt, bine făcut, frumuşel aşa încât ăştia n-au putut atenua viitura feminină decât aruncând teoria „Bombonel”. Nici ouăle nu i le-au numărat, dar nici n-a câştigat alegerile în 2004.
Geoană e şi el înăltuţ, destul ca să dea complexe contracandidatului, dar nici aici înălţimea n-a fost de ajutor.
Mitrea, Diaconescu, Ponta, Nica, Dragnea şi încă mulţi alţii nu se tem că le vor fi refuzate invitaţiile la dans. Ca să nu mai pomenim de Oprişan care este calificat. Nu ne-am ales cu nimic de pe urma frumuseţii lor. A câştigat unul la care nici Udrea nu se poate gândi ca la un bărbat.
Ce-mi trebuie mie este un preşedinte care să nu fie prea frumos, nici prea elegant sau manierat. Îmi trebuie unul care să ţină cu mine şi când se stropşeşte, ăia să îngheţe. Vreau să ştiu că mă apără ca un prieten care a făcut karate şi are şi puşcă de vânătoare. Vreau unul care, chiar dacă se află în opoziţie, să le sucească mâinile la spate guvernanţilor ca să dea ăia toţi banii pentru Aeroport, pentru autostrada Est-Vest şi pentru încălzirea locuinţelor.
Dacă ar fi să vreau un preşedinte perfect aş recompune figurile şi aş lua de la fiecare câte ceva ca să fac unul bun: de la Geoană tactul, de la Diaconescu eleganţa, de la Năstase pragmatismul, de la Mitrea şoferii, de la Ponta îndrăzneala şi de la Nichita devotamentul faţă de Iaşi. Nu ştiu ce priorităţi au grupurile de la Cluj, Craiova, Slatina sau Băicoi. Nici nu mă interesează. Vreau ca viitorul şef al PSD să fie omul grupului de la Iaşi. Vreau să plec în străinătate cu avionul de pe aeroportul Iaşi, fără să fiu nevoit să merg cu maşina 400 de kilometri sau, culmea umilinţei, să decolez de la Bacău sau Suceava.

P.S. Parlamentarii de Iaşi ar face bine să tacă o vreme, cel puţin până când o să-i ia cineva în serios.

8 comentarii:

  1. Daca toate femeile isi dau votul pe frumusete, atunci ne ducem de rapa. Cu Basescu sigur nu asta a fost. Probabil un fel de incitatie de cancan in raporturile sale cu Udrea. Ce tare e Base cu blonda lui, din staff, bineinteles. Ochii mari la "oteveu" sa mai vada ce poate sa mai declare Udrea sau Basescu in campanie.

    RăspundețiȘtergere
  2. sustin acelasi candidat care ani de zile a dat dovada de incapatinarea de a nu privi inapoi, de a nu se inclina cand dusmanii au batut si care si-a dorit in primul rand sa faca ceva pentru cei care i-au acordat votul de incredere - pentru ieseni. DACA va ajunge presedinte psd, presedintele tarii etc...il voi sustine cu incredere pentru ca stiu foarte bine cum este si ce calitati are.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i o umilinta sa decolezi de la Bacau.
    E chiar o onoare.

    Sau, daca ninge mai tare, e putin riscant...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar dacă s-ar închide aeroportul de la Bacău şi ai fi nevoit sa aterizezi pe un aeroport din, să zicem, Vaslui, ce părere ai avea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu m-ar deranja.
    Uneori trebuie sa lasam orgoliul la o parte si sa facem ce e mai bine pentru noi.
    Problema pentru un aeroport la Vaslui ar fi ca inceputul pistei ar fi la un capat al orasului si celalalt intr-o comuna invecinata. Dar tot ar fi mai avantajos decat la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine pentru mine, cu sau fără orgoliu, ar însemna să pot pleca în străinătate de pe aeroportul Iaşi. Dar pentru că ţii tu la Vaslui, propun să fie la jumatea drumului. La întoarcere, ne-am putea opri la o bere prin Bucium... :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si se pare ca o sa fie un presedinte indraznet...
    Nu stiu daca-i ceea ce-ti doreai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă gândesc că puţin a lipsit ca Geoană să fie preşedintele nostru, al întregului popor. Acum depinde doar de ce va face în noaptea dinaintea congresului...

    RăspundețiȘtergere