joi, 5 martie 2009

Oldies, but goldies

Noua putere mituieste oamenii PSD cu bani publici ca sa plece din posturi
Ziarul de Iasi Data publicarii: 26/03/2005

Prefectul i-a dat un mare premiu secretarului general al Prefecturii ca sa elibereze postul.

Prefectul l-a premiat pe secretarul general al Prefecturii ca sa poata scapa de el. Radu Prisacaru i-a reprosat in numeroase rinduri secretarului general, Tudor Leonte, deficiente in activitate. Cu toate acestea, Leonte a primit luna
trecuta un salariu de merit echivalent cu 15% din indemnizatia sa lunara. "I-am acordat acest salariu de merit ca un fel de «netezire» a despartirii de dumnealui. In viitoarea sa functie va avea un salariu mult mai mic decit cel actual", a explicat prefectul. Tudor Leonte are un salariu tarifar de aproape 27 milioane lei. La acesta se adauga indemnizatia de dispozitiv si sporul de vechime, ambele echivalente cu 25% din salariul tarifar. Impreuna cu cele 4 milioane lei cit reprezinta salariul de merit, Leonte a cistigat luna trecuta aproximativ 44,5 milioane lei brut, cu 9 milioane mai mult decit prefectul.

Radu Prisacaru a anuntat ieri inaintarea catre PNA a primului dosar al unui fost director din administratia PSD. Prefectul a refuzat categoric sa mentioneze insa numele acestuia. "Am primit informatii ca PSD a recomandat directorilor de institutii deconcentrate sa faca scandal cit mai mare daca se pune problema inlocuirii lor din functie. Eu insa vreau sa-i vad pe cei care au fraudat statul in spatele gratiilor. Saptamina viitoare vom prezenta un prim caz, al unui fost director care a adus prejudicii statului", a spus Prisacaru. (Alex ZANOAGA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu