vineri, 17 iunie 2016

Conferinţa #WebBiz 2016: „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”

Mai țineți minte imaginile din ședințele alea cu tovarăși care luau cuvântul în mod plicticos, în niște săli plicticoase, cu niște grafice plicticoase, în care cea mai veselă culoare era nuanța de gri pătat?
Dacă vi le amintiți sau ați văzut undeva poze cu așa ceva, trebuie să știți că aia era preistoria ședințelor de management.

Acum, ștergeți-le din memorie! De ele să se ocupe istoricii și nostalgicii, pentru că vineri, 23 iunie, vorbim de spre viitor. Care este așa de rapid, încât a devenit prezent, vorba lui Sorin Gheorghiu, director la Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi: „Nu se mai poate spune că a-ţi deschide o afacere online sau a-ţi promova online afacerea clasică este o provocare de viitor. Este prezentul, care trebuie abordat şi fructificat la maximum sub toate oportunităţile pe care le oferă, de la vizibilitate şi poziţionare, până la cote de piaţă şi identificare de noi parteneri.”

Care e treaba?

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi va fi gazda unei Conferinţei #WebBiz 2016: „Dezvoltare afacerilor de succes în mediul online”

Mihail Bîrsan, Manager MB Event, organizatorul Conferinţei, spune că:„Evenimentul este structurat pe mai multe secţiuni: strategii de succes în mediul online, impact în online media, tendinţe în industria online; secţiunea de seminarii interactive: design web şi e-commerce, SEO şi Google Adwords, social-media, content marketing şi blogging, accelerator online; secţiuni active de business networking.” Nu e incitant? :)

Cine este invitat să participe?

Cine vrea să câștige bani mai mulți, mai repede și cu costuri reduse, adică manageri, patroni, meseriași din domeniile: webdesign, branding, marketing online, social-media.

Ce e de făcut? De unde vă informați despre înscrieri, program, speakeri?

Accesați frumușel link-urile astea: www.eventprofs.rowww.cciasi.ro și veți fi fericiți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu