miercuri, 18 august 2010

Ce sacrificii trebuie să facă unele ca să ajungă vedete (video)



Asta explică mult din ceea ce ne miră la emisiunile mondene.

2 comentarii:

  1. Ca sa-l citez pe "marele" designer roman...Catalin Dez-talentatu'..."Toate fetele se vor miss si prezentatoare TV fara a sti care sunt sacrificiile pe care trebuie sa le faca". Eu cred ca fetele din ziua de azi stiu f. bine care sunt mijloacele care duc la "ascensiunea" artistica. Din pacate, tot mai putine se incumeta sa deschida o carte, tot mai putine se preocupa de stolurile de porumbei care zboara deasupra lor de fiecare data cand deschid gura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevărat că multe fete îşi doresc să ajungă vedete, să fie admirate, să aibă iubiţi celebri, să conducă maşini de lux, să se lăfăie în lux...
    Cred că e şi normal ca la 18 ani să visezi aşa ceva. Partea proasta e că nu toate sunt atât de norocoase sau talentate să ajungă acolo, chiar dacă foarte multe se poartă ca şi cum au ajuns deja la vârful idealului.
    Uneori, pentru scurt timp ajung să atingă ce-şi doresc, graţie părinţilor, prietenilor sus-puşi, farmecelor personale. Dacă nu ştiu să se poarte cu ce au ajung să distrugă sau să se autodistrugă. Nu vezi că sunt din ce în ce mai multe victime ale şoferiţelor tinere, care conduc maşini scumpe? Atunci când nu mor ele, omoară pe alţii. Nu că băieţii de vârsta asta ar fi cu ceva mai breji. Ba chiar dimpotrivă!
    Dar de la o fată m ă aştept să aibă ceva mai mult bun-simţ, poate reţinere, nu ştiu cum să-i zic, ceva care ţine de buna-creştere.
    Cred că e din cauză că, atunci cănd rămân singure acasă (nesupravegheate) se dau cu capul de pereţi şi deteriorează materialul :)

    P.S. Nu ţi-am găsit blogul.

    RăspundețiȘtergere